Tulajdonságok
Hajszín
Termékelőny
Kiszerelés
Fenntarthatóság
Tresemmé hajszínező pakolás hamuszőke
hamvas szőke hajra
A TRESemmé hamvas szőke hajra való hajszín kiemelő pakolás segít megtartani a haj színét és táplálni azt a festések között is élénk, ragyogó színű hajért. Ez a természetes és festett hajra egyaránt alkalmas hajszín kiemelő pakolás csökkenti a rezes és sárga tónusokat, felfrissíti a hamvas szőke hajszíned anélkül, hogy károsítaná a hajat.
200 ml
PETA Cruelty-Free tanúsítvány
Tresemmé hajszínező pakolás sötét barna
sötétbarna hajra
A TRESemmé sötét barna hajra való hajszín kiemelő pakolás UV-szűrőt, színpigmenteket és argánolajat tartalmaz, segít megtartani a haj színét és táplálni azt a festések között is élénk, ragyogó színű hajért.
200 ml
PETA Cruelty-Free tanúsítvány
Tresemmé hajszínező pakolás világos szőke
világos szőke hajra
A TRESemmé világos szőke hajra való hajszín kiemelő pakolás UV-szűrőt, színpigmenteket és argánolajat tartalmaz, segít megtartani a haj színét és táplálni azt a festések között is élénk, ragyogó színű hajért.
200 ml
PETA Cruelty-Free tanúsítvány
Tresemmé hajszínező pakolás vörös
vörös hajra
A TRESemmé vörös hajra való hajszín kiemelő pakolás segít megtartani a haj színét és táplálni azt a festések között is élénk, ragyogó színű hajért. Ez a természetes és festett hajra egyaránt alkalmas hajszín kiemelő pakolás felfrissíti vörös hajszíned anélkül, hogy károsítaná a hajat.
200 ml
PETA Cruelty-Free tanúsítvány